Ивендър Холифийлд има най- доброто решение за допинг – измамниците

Бившият абсолютен световен шампион в полутежка и тежка категория Ивендър Холифийлд не беше особено ласкав в отношението си към Канело Алварес, когато обсъди какви трябва да са последствията от неуспешната му положителната допинг – проба.

По- време на участието си в SiriusXM Boxing Radio Show, Холифийлд бе попитан какво е мнението му за онези боксьори, за които се установи, че са употребили допинг.

Канело понастоящем е разследван от Атлетическата Комисия на щата Невада. Той и неговия екип обвиняват за наличието на кленбутерол в организма му употребата на заразено месо.

“ Ако бъде признат за виновен, Канело ще загуби милиони долари от битката си с Головкин и ще бъде наказан за две години, “ каза Холифийлд.

“ Искам всеки, който бъде уличен в употребата на забранени стимуланти да понесе по- сериозно наказание – например да бъде вкаран в затвора поне за 30 дни. Така това ще го накара да не го прави отново. В момента какво се случва – някой употрябва допинг- наказват го и това му струва пари. Но това не е достатъчно, защото има момчета, които се трудят честно през цялата си кариера. “

Реванша между Канело Алаварес и Генади Головкин ще се проведе на 5 май на “ Принсипалити стейдиъм “ в Кардиф, Уелс.

https://i0.wp.com/www.worldboxingnews.net/images/PICS/PROMOTERS/holyfield-ralph-notaro.jpg?w=598

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

(125)

Share

коментара
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *