Ивендър Холифийлд: Владимир Кличко не дължи нищо на никого, той е голям боксьор, но нима иска да завърши кариерата си със загуба?

Бившият абсолютен световен шампион в полутежка и тежка категория американската легенда Ивендър Холифийлд смята, че Владимир Кличко (64-5, 53 КО) трябва да проведе реванш с шампиона на IBF/ IBO / WBA ( супер ) британеца Антъни Джошуа (19-0, 19 КО), защото е сигурен, че украинеца не иска да завърши кариерата си поражение.

“ Кличко не дължи нищо на никого. Той показа, че е голям боксьор. Ето защо, тази битка беше важна. Срещата на “ Уембли “ със сигурност ще остане в историята като една от най- големите битки. Това определено беше най-добрият двубой в тежка категория през последните десет – петнадесет години. Може би това бе най-доброто представяне, което съм виждал в изпълнение на Кличко. Видях всичко във Владимир – куража и смелостта да се бие с много силен съперник.

Разбира се, аз искам да видя реванш. Но всичко зависи от Владимир, дали той е доволен от това, което постигна. Кличко определено не трябва да се чувства като загубил, но въпреки това той не спечели срещата. Той не получи онова, което искаше. Така възниква въпросът: ‘ Той иска ли да завърши кариерата си поражение? ‘ “
– каза “ Холи “ в интервю за Шпортбилд.

=====================================================================================

Уважаеми приятели!

Ако желаете съществуването на сайта да продължи – ПРАВЕТЕ ДАРЕНИЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
7 коментара

 1. Митко май 11, 2017 1:53 pm  Отговор

  Тоя Клинч колко пъти ще получава шансове за титли ? Със Фюри има защо, тъй като е шампион, но сега какво е притежавал ? Аз във началото мислих, че каузата за реванш се активира само при загуба на щангиста, защото все пак е шампион. Също така печалбите от боя май бяха 50:50, а не във полза на шампиона и във случая победителя..Мамка му, тоя Клинч как им го бута без вазелин… Тоя Хърн голям глупак излезе, разбирам Клинча да беше шампион да му даде реванш, ама той беше никой…. На мен ще ми е интересно да няма реванш и Клинча да тръгне от нулата дето се вика и да се раздава на макс срещу други съперници, докато не стане задължителен претендент…

  • Ivo май 11, 2017 2:01 pm  Отговор

   Хърн и Джошуа хич не са глупаци! Дори 50:50 печалбите няма друг бой да привлече повече публика и престиж! Сега след победата единствено Фюри-Джошуа може да привлече повече зрители ;)!

 2. Иво май 11, 2017 2:08 pm  Отговор

  Без Кличко Джошуа нямаше как да направи такова име както сега не виждам нищо нередно да са разделили печалбата 50:50 все пак Кличко беше голямото име на категорията.
  Оная шушомига Уайлдър може да се пробва и той да даде шанс на Клинча ама не той го моли да се пенсионира…

 3. Митко разбирачев май 11, 2017 2:32 pm  Отговор

  Клинча няма да поиска реванш защото го е шубе да не стане дубъл

 4. Митко май 11, 2017 2:33 pm  Отговор

  Много шансове няма ли да му станат на Клинча ? Уайлдър иска бой със щангиста, а вече във реванша Клинча ако го нокаутира, тогава щеше съглася със теб да му даде шанс. Клинча ако стане пак св шампион ще гледаме скучния му стил на игра срещу дребосъците във категорията и няма кой да го бутне със години…

  • Иво май 11, 2017 3:06 pm  Отговор

   По добре Клинча срещу Уайлдър отколкото глупавият реванш с Стивърн и безбройните доброволни защити на Деонтето…

 5. Митко май 11, 2017 2:35 pm  Отговор

  Ще ги просва като брашняни чували на пода от нокаути.

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *