Заръщането на Тайсън Фюри на ринга е в опасност

Британската Антидопингова Агенция ( UKAD ) отмени изслушването на бившият световен шампион в тежка категория Тайсън Фюри (25-0, 18 КО) за следващата седмица, което беше потвърдено от Британския Съвет по Контрол на Бокса ( BBBofC ).

Робърт Смит, представител на Британския Съвет по Контрол на Бокса, потвърди, че окончателното решение все още не е взето, и предполага, че производството може да се забави.

“ Делото е отложено – каза Смит. – Това е – едно от онези съдебни дена, които могат и да се забавят за неопределено време поради сложността на случая. След като се вземе решение, аз ще го оповестя. „

От Скай Спортс съобщават, че самият боксьор е преустановил подготовкаъа, което започна в испанския курорт в Марбея, и е отлетял за Великобритания, за да присъства на съдебното заседание.

Припомняме, че Тайсън Фюри е заподозрян в използване в процес на подготовка за двубой на забраненото вещество – нандролон.

====================================================================================

Уважаеми приятели!

Ако желаете съществуването на сайта да продължи – ПРАВЕТЕ ДАРЕНИЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
6 коментара

  • Митко май 13, 2017 10:26 pm  Отговор

   Съгласен съм със теб, но не знам защото толкова се шуми край тоя дървар…. Някакви здрави пиар акции се правят… Тайсън онова, Тайсън това, а кой е Тайсън във момента ? Една 160 килограмова торба със лайна, ако беше настоящ шампион разбирам, ама не е.

 1. Найденов май 13, 2017 11:11 pm  Отговор

  Два пъти Не ! Не е добра ! И, не е новина! Изявленията (думите ) на тоя човек не струват 5 пари. Аз предлагам в тоя сайт да се направи една хумористична колонка и „новините“ свързани с Т, Фюри да се публикуват там. Към тая секция могат да минат и новините свързани примерно с Крис Юбенк(младши и старши),Белю , Чарли Зеленофф, Албен Белински ,Коко Тайсъна и т.н.

 2. Иво май 13, 2017 11:16 pm  Отговор

  Белински е нокаутирал Владимир Кличко няма се ебаваш с него

 3. Митко май 13, 2017 11:27 pm  Отговор

  Аз пък мислих, че е Витали Кличко. 😉

  • Иво май 13, 2017 11:50 pm  Отговор

   Не Витали го нокаутира него за да отмъсти за брат си.

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *