Жуниор Дош Сантош се надява на битка с Даниъл Кормие
Кой е следващият съперник на шампиона на UFC в тежка категория Даниъл Кормие?Кормие най-вероятно ще защитава колана си в тежка категория през първата половина на 2019 г., Жуниор Дош Сантош планира да затвърди мястото си като претендент номер 1 на 9 март.

„Наскоро Люис се би за колана, той заема вотора позиция в ранглистата, така че това е страхотна битка. Това е предизвикателството, което се надявах да получа, мотивира ме, така че съм щастлив. Този път лагерът е кратък, само два месеца, но времето ще ми е достатъчно.

Сега не мисля много за битката за титлата, но да – очаквам, ако победя да се бия с Кормие. Най-важното нещо е добра победа. Готов съм да се бия за колана, но за да имате шанс, определено се нуждаете от победна серия.

Много щв се радвам, ако успея да получа шампионска битка, защото Кормие скоро ще завърши кариерата си и една от целите ми е да се бия с него преди да се пенсионира.

Това ще бъде голям тест. Диси е велик боец, налага стратегията си в битката, особено по отношение на борбата. Той е добър в стойка, отличните му умения в борбата му позволяват да обърка опонентите си и да ги намери с чисти удари, какъвто беше случаят с Миочич. Такъв тест ми харесва не само защото Кормие е шампион, но и защото е страхотен спортист,“ каза Жуниор.

Жуниор Дош Сантош ще проведе следващия си двубой срещу Дерик Люис на 9 март на турнира UFC Fight Night 146.

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *