Жуниор Дош Сантош: Аз съм единствения, който може да затрудни Стипе Миочич

junior1

Бившият шампион на UFC в тежка категория Жуниор Дош Сантош ( 18 – 4 ММА ) заяви, че той е единствения боец, който може да “ вгорчи живота “ на настоящия шампион в дивизията Стипе Миочич ( 16 – 2 ММА ). Припомняме, че двамата се биха вече веднъж през декември 2014, като тогава Сантош постигна трудна победа след единодушно съдийско решение.

“ Първият ни двубой с Миочич беше много труден, затова, аз мисля, че всички биха искали отново да видят наш мач. Ако той се проведе, аз съм напълно готов за него.

Смятам, че Стипе Миочич извървя отличен път. Той е много добър, той е голям шампион. Той е човек, който винаги обръща много внимание не само на медиите, но също така и за феновете. Наистина ми хареса това, което виждам. Той се различава от някои от другите момчета, които идват и казват куп глупости, превръщайки всичко в сложен сценарий. Мисля, че той ще продължи да бъде шампион още известно време. Мисля, че ако той се срещне с Кейн ще го победи. Ако се бие с Вердум, тогава ще го победи отново. Овърийм си взе почивка, но ако на него му предложат реванш със Стипе – той отново ще бъде нокаутиран. Единственият човек, който може да усложни живота му и да отнеме неговия пояс – това съм аз „- каза Дос Сантос.

%d1%81%d0%b0%d0%bd%d1%82%d0%be%d1%81-e1478092026647
1 Коментар

  1. ludmil ноември 2, 2016 9:18 pm  Отговор

    Аз дори мисля, че първия мач беше спечелен от Стипе:))

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.