Жозе Алдо с няколко шева преди битката си срещу Макс Холоуей на UFC 212

По- време на тренировка за предстоящия си обединителен двубой срещу “ временния “ шампион на UFC в категория перо 26 годишния хаваец Макс Холоуей ( 17 – 3 ММА ), пълноправния цар в дивизията 30 годишния бразилец Жозе Алдо ( 26 – 2 ММА ) е получил аркада. Това e притенсително, предвид факта, че до битката остава по-малко от един месец. Въпреки това, “ Белязания “ твърди, че подготовката му върви по график.

“ Това бе нормална аркада. Трябваше да получа няколко шефа. Това е знак за победа. По време на един спаринг с партньор ми си сблъскахме главите. Тренирам както обикновено, аркадата няма да ме спре. Имам пет шева, всичко е наред. Това абсолютно няма да се отрази на подготовката ми. В същия ден, в който ме закърпиха, вечерта аз тренирах джиу-джитцу. Аркадата е в горната част на главата. Не съществува опасност, че ще получа удар в тази област “ , – каза Жозе в интервю за Combate.

ДWубоя между Жозе Алдо и Макс Холоуей ще се превърне в осново събитие на предстоящия турнир UFC 212, който ще се проведе на 3 юни в Рио Де Жанейро, Бразилия на „HSBC Arena“.

=====================================================================================

Уважаеми приятели!

Ако желаете съществуването на сайта да продължи – ПРАВЕТЕ ДАРЕНИЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *