Жозе Алдо е изключително възмутен от призивите на Андерсон Силва към бразилските фенове да не присъстват на UFC 212

След като Андерсон Силва ( 34 – 8 ММА ) беше изваден от картата на турнира UFC 212, който ще се проведе на 3 юни в Рио Де Жанейро, Бразилия на “ HSBC Arena “ , легендарният боец призова феновете да върнат билетите си и да не присъстват на шоуто. Шампиона на UFC в категория перо Жозе Алдо ( 26 – 2 ММА ), който ще участва в главното събитие на предстоящото шоу, разкритикува изявлението на знаменития си сънародник.

“ Аз не знаех за това – не влизам в интернет, това не е за мен. Когато той се оттегля от турнира в Куритиба никой от феновете не си и помисли да пропусне шоуто. Аз ще се бия, като част от основното събитие, турнирът ще се проведе в града, където живея. Тук имам един легион от фенове, всеки ще дойде да види битката на Жозе Алдо срещу Макс Холуей. Сигурен съм, че никой няма да върне билетите си, защото Силва няма да участва в основното събитие.

Аз никога не бих направил това. UFC изигра много важна роля в оформянето ми като спортиста, който съм днес. Имам самочувствие, работих усилено и заслужавам всичко. Независимо от това, не бих го направил сам. Не можете да настройвате феновете срещу организацията, независимо от това, което се случва, “ каза Алдо пред FloCombat.

==========================================================================

Уважаеми приятели!

Ако желаете съществуването на сайта да продължи – ПРАВЕТЕ ДАРЕНИЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
2 коментара

  1. Гошо май 19, 2017 1:59 am  Отговор

    … това не е за мен 😀

  2. Ivo май 19, 2017 3:31 am  Отговор

    Смях , есента едва ли не Алдо искаше да прекрати кариерата си за да се освободи от договора с UFC! Върнаха му титлата без бой и сега вече ги защитава, но в неговата ситуация какво може да се очаква! Синдиката им трябва да работи на бойците, иначе UFC ги манипулира, като пешки в шах!

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *