Жозе Алдо: Все още притежавам всички необходими умения, отново да стана шампион
След като елиминира евентуален претендент от борбата за титлата, бившият шампион на UFC, Жозе Алдо, обобщи срещата с Ренато Моикано, обсъди възможното подписване на нов договор с UFC, както и определи следващите си евентуални съперници.Алдо нокаутира Майкано във втория рунд на турнира UFC Fight Night 144, който се проведе вчера във Форталеза, Бразилия.

„След като два пъти загубих от Макс Халлоуей, хората започнаха да поставят под въпрос моите успехи – те казаха, че не съм същият, както и че повече няма да съм шампион, и че трябва да сложа край на кариерата си,“ каза Алдо на пресконференция след турнира UFC Fight Night 144. “Преди вчерашната среща експертите казаха, че е дошло времето на Мойкано, че сега е идеалният момент да ме победи, но те забравиха кои сме и какво постигнахме. Говоря за бойци като мен, Андерсон Силва и няколко други момчета, които могат да променят хода на битката по всяко време и да покажат високата си класа. Мисля, че днес успях да го докажа.

Винаги съм вярвал в себе си, в моя потенциал и знаех на какво съм способен. Все още имам всички необходими качества, за да стана отново шампион, но сега има неща, които бих искал да направя заради себе си. Искам да реализирам старата си мечта и да се пробвам в други спортове. Така че, не съм сигурен, че ще се бия за титлата, но ако UFC ми даде тази възможност, ще трябва да преразгледаме договора си.

Интересувам се от битка с всеки топ боец от категория перо, включително Брайън Ортега, особено ако срещата се проведе тук в Бразилия. Дадох на Дейна Уайт списък с петнадесет имена и го попитах какво мисли за него. В него освен Брайън Ортега е и Алекс Волкановски, така че да, бих искал да се бия с тези момчета. „

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *