Жената обвинила Ковальов в побой го съди за $ 8 млн.
Жената, която твърди, че е била нападната от бившия световен шампион в лека тежка категория Сергей Ковалев, ще заведе дело за $8 млн. срещу него … твърдейки, че 35-годишният руснак също така е нападнал кучето й.Джейми Фронтц, която се идентифицира публично, твърди, че е срещнала Сергей на откриването на боксьова зала в Big Bear, Калифорния, САЩ през юни миналата година.

Фронтц, която е модел и актриса – твърди, че Сергей и негов приятел са я последвали до дома й, където Ковалев се е опитал да прави секс с нея.

Тя го е отблъснала с което предизвикала гнева му. Ковальов я е ударил след което е избягал. По- късно той е бил арестуван от полицията.

На следващата сутрин Джейми твърди, че е видяла Ковальов да пълзи в храстите близо до дома й – той е извикал името й, тя се е уплашила и затова се е обадила на 911, а по-късно е получила ограничетелна заповед срещу него.

Ковальов не бе открит за коментар.

Джейми Фронтц използва социалната мрежа и атакува Ковальов:

„Чух той да отрича, че ме е ударил в лицето. Чудя се как ще обясни факта, че изведнъж се оказах със счупен нос, аркада и две травми на гръбнака, докато той стоеше на няколко метра от мен в хола на дома ми толкова ядосан, защото отказах да правя секс с него, че злобно изрита кучето ми Ани,“ написа Фронтц.

Имам свидетел, който видя всичко. Добър опит, „Разбивач“. За щастие, той е обвинен в престъпление, а аз също го съдя за $ 8 млн. Така или иначе се надявам истината да излезе наяве. За съжаление добре знам какво е да те удари в лицето Ковальов, само че когато ме удари, той не носеше ръкавици.“

4 коментара

 1. Иво януари 30, 2019 3:46 pm  Отговор

  8м. са мощна пара за един побой бил той с ръкавици или без 🙂
  Ковальов ще трябва да покаже желязна психика е събота за да спечели аз лично силно се съмнявам.

 2. Пламен януари 30, 2019 5:38 pm  Отговор

  Стига бе, тая ли е? Има искренна физиономия 😀

  • Иво януари 30, 2019 6:09 pm  Отговор

   Има физиономия ама не за тукати в лицето а за други неща 🙂
   Няма как да знаем дали лъже за пари или Ковальов се е насръбал и я е обработил на мен лично и двете са ми еднакво вероятни.

 3. Пламен януари 30, 2019 5:46 pm  Отговор

  Новата Дезире 🙂

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *