Ерол Спенс младши: Аз ще изляза на арената в двубоя срещу Кел Брук като гладиатор, който иска да унищожи врага си

Непобедения американски претендент Ерол Спенс младши (21-0, 18 КО) след две седмици ще изиграе първия си шампионски двубой. На 27 май в Шефилд Спенс ще се срещне със световния шампион на IBF в полусредна категория ( до 66, 7 кг ) Кел Брук (36-1, 25 КО). Това ще бъде първи двубой за Брук след поражението му от Генадий Головкин и Спенс очаква, че съперника му ще влезе в тази среща като на война.

“ Очаквам, че Кел ще бъде готов на 100% и ще покаже голямо сърце, той ще бъде готов да умре в името на победата, защото битката ще се проведе в родния му град. Този пич ще се бие пред семейството и приятелите си, със сигурност, той ще се опита да ме нокаутира. Ето защо, аз оставам фокусиран, гладен и посветен на своята цел.

Аз не трябва да печеля с нокаут, но аз го искам. Аз няма да бързам да изляза на ринга и да гоня предварителна победа, това може да навреди на моя стил и красотата на бокса. Аз ще спазвам внимателно треньорския план, ако нокаута дойде – добре, но аз няма да го преследвам. Ще изляза на арената като гладиатор и ще се опитам да спечеля, да унищожи врага, а публиката ще ме аплодира в края, като във филмите за гладиатори, „ – каза Ерол Спенс.

====================================================================================

Уважаеми приятели!

Ако желаете съществуването на сайта да продължи – ПРАВЕТЕ ДАРЕНИЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
1 Коментар

  1. Иво май 15, 2017 12:27 am  Отговор

    Спенс е талантлив вярвам че ще успее да бие тоя фъфльо

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *