Ерик Молина отнесе две годишно наказание заради употреба на допинг
Бившият претендент за световната титла в тежка категория Ерик Молина беше наказан за две години от Британската Антидопингова Агенция ( UKADA )заради положителна допинг- проба за забранени стимуланти повишаващи ефективността след загубата му от Антъни Джошуа.

Според Скай Спортс, Молина е дал положителна проба за дексаметазон, след загубата си технически нокаут от Джошуа през декември 2016 г. в Манчестър, Англия.Наказанието на Ерик Молина започва да тече от 28 октомври 2016 г. и ще изтече на 28 октомври 2018 г.

Молина трябваше да се бие с Мариуш Вах в петък във Варшава, Полшa.

https://photo.boxingscene.com/uploads/joshua-molina-fight%20(12).jpg

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров2 коментара

  1. Митко май 23, 2018 1:46 am  Отговор

    Много як допинг. Лекарство със противовъзпалително и противоалергично действие. Продава се за 50 стотинки във аптеката. Чудя се дали и аз да не взема да направя малко мускулна маса. На всичкото отгоре и 2 години наказание. За кокошка няма прошка. Той се видя че беше отишъл само за хонорара. Не направи и опити да се боксира, а камо ли да се зоба. Може да е имал някоя травма/възпаление и за това.

  2. Митко май 23, 2018 1:54 am  Отговор

    Наказанието е от задна дата и години. Същото беше и със Фюритатаа. Голяма тъпотия. Защо чак сега се огласява случая… Тия от UKADA са големи идиоти

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *