Ерик Молина: Ще удрям Антъни Джошуа толкова силно, колкото не го удряли никога преди това

Бившият претендент за световната титла на WBC в тежка категория Ерик Молина (23-3, 19 КО) заяви, че в предстоящия си мач срещу шампиона на IBF британеца Антъни Джошуа (17-0, 17 КО) ще се бие както никога преди това. Припомняме, че срещата между Джошуа и Молина ще се проведе на 10 декември в Манчестър ( Великобритания ).

“ Мога да кажа само едно нещо – аз ще удрям Джошуа толкова силно, колкото не са го удряли никога преди това. Това ще се случи на 10 декември. И ако мога да го ударя добре, тогава аз няма да го изпусна, както направих с Уайлдър. Аз ще тръгна в атака, за да му счупя главата, ако го достигна. Аз съм готов да убия или да бъде убит.

Да, мога да стана поредния американски шампион. Но преди всичко, аз ще стана мексикански шампион. Това е мотивацията ми за която хората дори не подозират. Искам да стана първия шампион на страната и да влеза в историята. Първият мексикански световен шампион в тежка категория. Всички, които ме видят на ринга в мача срещу Джошуа ще видят съвсем различен боксьор. Боксьор, който е готов да сътвори история „, –
каза Молина.

molina
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.