Елейдер Алварес: Не се съмнявам, че ще победя Сергей Ковальов
Изминаха няколко години, но Елейдер Алварес (23-0, 11 KO) най- после ще получи възможност да се бие за световната титла, когато се изправи срещу шампиона на WBO в лека тежка категория Сергей Ковальов (32-2-1, 28 KO) на 4 август в Hard Rock Hotel & Casino в Атлантик Сити.

Алварес е задължителен претендент на световния шампион на WBC Адонис Стивънсън от ноември 2015 г., когато победи Айзък Чилемба в елиминаторен двубой.Вместо да чака бъдеща битка със Стивънсън, Алварес бързо е приел предложението да се бие с Ковальов.

Алварес очаква тежка битка, но е уверен, че ще нанесе на Ковальов третата загуба в кариерата.

“ Аз съм изключително щастлив. Казах да, веднага щом получих предложението! Чаках дълго време, за да се бия за световната титла. Не искам да чувам повече за Адонис Стивънсън. Изцяло съм съсредоточен върху двубоят срещу Сергей Ковальов! Аз съм наистина мотивиран, това е голяма битка срещу наистина качествен противник. Ковальов е най-добрият боксьор в дивизията. Исках да се бия за световната титла, за да разкрия таланта си и сега най-накрая получих тази възможност, “ – каза Алварес.

“ Знам, че това ще бъде наистина тежка битка, но ще се постарая да стана световен шампион. Това е моята мечта. Аз съм боксьор, който обича предизвикателствата и който се представя най-добре, когато е предизвикан. Сега получих това, което исках. Ковальов е солиден боксьор, който има добър джеб, добра техника и тежък удар, но моят треньор го познава добре. Не изпитвам никакво съмнение, че ще стана следващият шампион на WBO, “ – каза Алварес.

https://photo.boxingscene.com/uploads/kovalev-alvarez_2.jpg

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил АлександровНапишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *