Елейдер Алварес: Надявам да настъпи денят, когато най- накрая ще се срещна с Адонис Стивънсън

Ако шампионският колан се даваше за търпение, тогава Елидер Алварес вече щеше да бъде световен шампион в лека тежка категория. Колумбийски боксьор, е претендент номер 1 за колана на WBC от две години, но както се оказа, организирането на двубой с шампиона Адонис Стивънсън е много трудна задача.

“ Сега се водят преговори за следващата ми битка, изглежда, че ще се проведе през февруари или март. Свикнал съм да чакам, затова съм спокоен, защото знам, че ще настъпи моя шанс да се бия за световната титла. Не е правилно, че Стивънсън е провел само две битки за две години, когато има толкова много равностойни боксьори наоколо.

Винаги съм казвал, че се чувствам много привилегирован да бъда сред най- добрите боксьори в дивизията. Ако погледнете дори топ 20 на боксьорите от лека тежка категория, ще видите, че тя е пълна с животни, казвайки животни, имам предвид, че всички те са много силни боксьори.

Някои хора казват, че Стивънсън ще ме нокаутира много бързо, а някои казват, че нямам мощ да го нокаутирам, но с техническите ми умения и моят джеб мога да спазя дистанция и да спечеля по точки. Надявам се, че ще дойде ден, когато най-сетне ще се срещна със Стивънсън и ще спечеля световната титла, „- каза Елейдер Алварес.

https://i0.wp.com/photo.boxingscene.com/uploads/stevenson-alvarez_1.jpg?w=598

Уважаеми приятели!

Ако желаете съществуването на сайта да продължи – ПРАВЕТЕ ДАРЕНИЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

(62)

Share

коментараНапишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *