Екипа на Уайлдър очаква „реална оферта“ от екипа на Джошуа, както и подновяване на преговорите за двубой
Един от мениджърите на световния шампион на WBC в тежка категория Дионтей Уайлдър Шели Финкел разкри, че те са готови да подновят преговорите с екипа на шампиона на WBA ( супер ), WBO, IBF и IBO Антъни Джошуа за провеждането на обединителен двубой през април.

Финкел първоначално беше казал, че преговорите ще бъдат подновени, след като Уайлдър проведе битката си с Тайсън Фюри, но сега те са готови да променят позицията си.Наскоро промоуторът на Джошуа Еди Хърн заяви, че няма да може да бъде организиран двубой тъй като между двете страни липсва диалог, с което Финкел е съгласен.

Но Финкел отрече липсата на комуникация да е по- негова вина.

Хърн наскоро информира медиите, че Финкел не отговаря на имейлите му, но адвокатът твърди, че е отговорил на всяка кореспонденция.

“ В понеделник изпратихме писмо до Еди Хърн и неговия баща Бари, в което описахме всички условия, необходими за организирането на битка. Еди Хърн казва, че е нелепо, че не комуникираме с него за битката, но самия той не иска да разговаря с нас. Както обикновено, той лъже. Ако няматe реално предложение, тогава просто си губим времето.

Ако баща му иска да се срещнем на 6 или 7 октомври в Ню Йорк – ще се радвам на това. Винаги съм отговарял на техните имейли. Просто ми е трудно да разбера Еди, защото комуникираме с него по електронната поща, а след това той казва пред медиите, че не отговаряме. Имам всички необходими доказателства, така че защо да говорим за това? „
каза Финкел.

https://1284474717.rsc.cdn77.org/wp-content/uploads/2018/wilder-joshua.jpg

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *