Екипа на Уайлдър очаква отговор на няколко въпроса, за да подпишат договора за двубой с Джошуа
В лагера на световния шампион на WBC в тежка категория (над 90.7 кг) Дионтей Уайлдър (40-0, 39 КО) са разгледали договора, предложен от промоутъра Еди Хърн (Matchroom Boxing), за провеждането на обединителен двубой във Великобритания срещу шампиона на WBA ( супер ), WBO, IBF и IBO Антъни Джошуа (21-0, 20 KO).

Представителите на американския боксьор имат няколко въпроса, които трябва да бъдат решени преди да бъде подписан договора. Проблемът е, че британците не отговарят на техните обаждания. Поне така твърди Шели Финкел, мениджър на Уайлдър.“ В понеделник разгледахме договора и определихме две точки, които трябва да изясним, „ каза Финкел пред World Boxing News. “ -Много е разочароващо, тъй като Еди Хърн всеки ден в медиите, казва, че трябва да побързаме и да подпишем договора. А в същото време той не отговаря на нашите имейли.

Казват, че трябва да по- бързаме? Добре, не виждам никакви проблеми. Тогава нека да отговорят на въпросите, които ни интересуват, „ каза още Финкел.

Ако екипите на Дионтей Уайлдър и Антъни Джошуа не се договорят, следващият противник на Джошуа ще бъде задължителия претендент на WBA Александър Поветкин (34-1, 24 KO) от Русия.


Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров1 Коментар

  1. Гошо юни 22, 2018 9:54 am  Отговор

    Ей, не се спряха да се конкурират с „Дързост и красота“.

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *