Екипа на Поветкин спечели делото за $ 4.3 млн., заведено срещу Уайлдър
От екипа на руският претендент в тежка категория Александър Поветкин, твърдят, че са спечелили делото за $ 4,3 млн. заведено срещу световният шампион на WBC Дионтей Уайлдър заради отменената им битка през 2016 г.

Според представители на „Forward Legal“ , адвокатската кантора, която представлява интереси на Поветкин и неговите промоутъри от „Мир Бокса“ , Федералния съд в Ню Йорк е присъдил $4.3 млн., които са били държани в режим „escrow“ – във връзка с отменената битка от май 2016 г.“ Адвокатите на г-н Андрей Раябински успяха да постигнат благоприятно решение в американския съд, който се произнесе в тяхна полза по продължително съдебно дело срещу представителите на шампиона на WBC в тежка категория Дионтей Уайлдър.

Федералният окръжен съд в Ню Йорк отхвърли всички искове от страна на Уайлдър и присъди на г-н Рябинский $4.3 млн. – средства, които бяха замразени след отменената битка между Александър Поветкин и Уайлдър, през май 2016 г. Решението може да бъде обжалвано в 30 дневен срок, въпреки това адвокатите вече са подали искане за връщане на средствата.

Адвокатите внимателно ще разгледа решението от 48 страници, за да планират следващите си действия, отново в съда, тъй като на двете страни все още има предстои битка за милиони заради накърнената репутация на Поветкин. „

Информацията беше потвърдена и от президента на промоутърската компания „Мир Бокса“ Андрей Рябинский:

“ Преди няколко часа спечелихме делото в Ню Йорк срещу екипа на Уайлдър. Както казах преди и ще продължа да казвам – всички, който иска да обиди или обиди някои от моите момчета, ще трябва да си плати за това. „

https://photo.boxingscene.com/uploads/wilder-povetkin_2.jpg

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров3 коментара

  1. strelecaaa април 21, 2018 10:42 am  Отговор

    Браво. Една хубава новина !

  2. Гошо април 21, 2018 12:00 pm  Отговор

    Добра новина, да продължава така.

  3. Митко април 21, 2018 1:24 pm  Отговор

    Те тия пари са си на руснаците. Бионсето нищо не губи във случая, а накрая тъпия руснак казва всички, които искат да обидят или са обидили някои от моите момчета, ще трябва да си плати за това.

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *