Ейбъл Санчес: Юниер Дортикос е третия най- добър боксьор в полутежка категория
Ейбъл Санчес, треньор на световният шампион на WBA/IBF в полутежка категория Мурат Гасиев, счита предишният съперник на своя подопечен, кубинеца Юниер Дортикос за третият най- добър боксьор в дивизията.

Гасиев и Дортикос се биха помежду си през февруари по- време на полуфинал от турнира Световни Боксови Суперсерии. Благодарение на компетентния си игрови план, с течение на времето, Гасиев все повече увеличаваше преимуществото си, като в крайна сметка спечели с технически нокаут в дванадесетия рунд. Ейбел Санчес вярва, че ако Дортикос се възстанови от това поражение, той може да стане един от лидерите в категорията.

“ Това беше нашият план – да му дадем малко да изпусне парата, а след това, когато той малко се умори, Гасиев да започне да го намира, точно както Головкин направи това с Дейвид Лемьо. Въпреки това, Дортикос се би страхотно. Това беше страхотна борба за полутетежка категория, една от най-добрите, която съм виждал изобщо. Разбира се, вярвам, че Дортикос трябва да се възстанови психологически, защото това поражение беше голям удар за него. Но веднага щом го направи, мисля, че ще бъде много трудно да бъде победен, „
каза Санчес.https://photo.boxingscene.com/uploads/yunier-dorticos%20(5)_1.jpg

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров1 Коментар

  1. бандит март 30, 2018 12:12 pm  Отговор

    Вярно е . Беше победен но това не означава ,че не е страхотен боксьор. Наистина страхотен.

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *