Ейбъл Санчес: Канело знаеше, че ако спре, Головкин ще го нокаутира
Ейбъл Санчес, треньор на световния шампион на WBA, WBC, IBF и IBO в средна категория Генади Головкин, очаква с нетърпение реванша със Саул “ Канело “ Алварес. Санчес е сигурен, че публиката очаква вълнуваща битка, която в крайна сметка определя най- добрият боксьор на 72, 6 кг.

“ Иска ми се, тази битка да се проведе през май. Фенове искат да видят реванш през май, но двамата са звезди, и трябва да се споразумеят за финансовите условия. Когато мачът завърши, аз обикновено пускам боксьорите и те живеят живота си. Головкин трябва да се върне следващата седмица, но не знам как напредват преговорите.

Това е въпрос към Том Лафльор, но аз искам да се бием. В първата битка Канело знаеше, че Головкин ше го нокаутира, ако спре да се движи. Генади все още има какво да даде, но всичко зависи от стиловете. Ако сте изправен пред защитен стил, е трудно да покажете всичко, на което сте способен, „ – каза Санчес.Според предварителната информация реванша между Генадий Golovkin и Канело Алварес може да се проведе на 5 май в Лас Вегас, Невада.

http://photo.boxingscene.com/uploads/canelo-golovkin-fight%20(20)_1.jpg

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил АлександровНапишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *