Ейбъл Санчес: Единственият начин за Канело да избегне нокаута е да не спира да се движи
Ейбъл Санчес, треньор на световния шампион на WBA, WBC и IBO в средна категория Генадий Головин (38-0-1, 34 KO), в убеден, че неговият боксьор ще нокаутира Канело Алварес (49-1-2 , 34 KO), ако мексиканската суперзвезда изпълни своето обещание и излезе да разменя удари, когато се изправи срещу шампиона – на 15 септември в T-Mobile Arena в Лас Вегас.

Първата битка между двата се проведе през септември 2017 г. и завърши с противоречиво равенство.И двамата са изключително ядосани един на друг. Ако Канело иска да нокаутира Головкин, той ще трябва да влезе в размяна на удари, което означава, че ще бъде нокаутиран. Единственият начин за Канело да избегне нокаут е постоянно да се движи. Той е наясно с това и няма да иска да се бие с Головкин лице в лице. Головкин ще излезе да атакува и ще се опита да спечели с нокаут.

Ние ще се бием, както в първата битка, която спечелихме. Няма да имаме съвместни пресконференции или срещи лице в лице. Вече разговаряхме с журналисти в понеделник и ще се занимаваме с рекламиране на реванша. Планираме да промоутираме битката, тъй като събитие от такъв мащаб трябва да бъде рекламирано. Ако Канело не иска да участва в това, не можем да го принудим да го направи, „ каза Санчес.

https://photo.boxingscene.com/uploads/canelo-golovkin-fight%20(2)_1.jpg

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил АлександровНапишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *