Ейбъл Санчес: Джо Джойс ще е готов да се бие с Джошуа и Уайлдър през следващата година
Ейбъл Санчес, треньор на британския претендент в тежка категория Джо Джойс, очаква тежка битка между неговия боксьор и бившият световен шампион Бърмейн Стивърн. Срещата между двамата ще се проведе на 23 февруари на „02 Арена“ в Лондон, Англия.Санчес също така очаква Джойс да стане шампион преди бившият му съперник при аматьорите Тони Йока, който го победи във финала на Олимпийските игри в Рио Де Жанейро през 2016 г. в супер тежка категория.

„На Джо му предстои труден двубой. Стивърн е много опитен, той е участвал в големи битки и това ще затрудни Джо,“ каза Санчес.

„Но смятаме, че Джо е готов да направи тази голяма крачка в нивото на опозицията си. Освен това той е на 33 години, така че е вече време да предприема такива обмислени ходове в кариерата си.

Надяваме се, че той ще бъде напълно готов да се бие за световната титла през следващата година. Смятаме, че той ще е готов да се срещне с Антъни Джошуа или Дионтей Уайлдър в някакъв момент през 2020 година. Ако тогава Джошуа е все още е шампион, това ще бъде голяма битка за Джо.

Двубой с Тони Йока? Струва ми се, че Йока има проблеми, които ще му попречат да се боксира на най-високо ниво преди 2020-2021. Но Джо Джойс ще стане шампион преди него. Така че техните пътища могат да се пресекат, когато Джо реши, че времето за техен реванш е настъпило,“ каза Санчес.

1 Коментар

  1. Иво февруари 8, 2019 12:47 pm  Отговор

    Той сигурно е готов и утре ако му предложат но с 7 боя кой ще го викне? Реално ако побеждава към 22 23 година има шанс.

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *