Ейбъл Санчес: Головкин превърна Канело в Мейуедър

Ейбъл Санчес, треньор на световният шампион на IBF, IBO, WBA ( супер ) и WBC в средна категория Генадий Головкин (37-0-1, 33 KO), е останал изключително изненадан, че мексиканската суперзвезда Саул “ Канело “ Алварес (49-1-2, 34 KO) е използвал толкова много движение по време на техния двубой през септември миналата година.

Описвайки тактиката на Канело от първата среща, Санчес сравни мексиканския боксьор с Флойд Майуедър младши, който побеждаваше противниците си, с постоянното се движеше, избягваше директна размяна на удари и просто ги надиграваше. Санчес и Головкин се надяват на много по-вълнуваща битка в реванша.

“ Канело изненада много фенове, когато каза много неща, а след това се превърна в бегач. Той стана Флойд. Макгрегър превърна Мейуедър в мексиканец, а Голоквин превърна Канело във Флойд, „ каза Санчес пред On The Ropes Boxing Radio. “ Алварес обещаваше много, но бокса, показан от него, не е от полза за наследството му. Когато Канело започнваше да се бие в първата битка, той беше достатъчно ефективен, но не го правеще през цялото време, защото знаеше, че ще бъде нокаутиран.

Ако Канело направи нещо повече в реванша, може би ще се получи битката, което очаквахме. Може би Канело може да удря достатъчнп силнно, за да нарани Головкин, но няма да разберем това, докато не спре да бяга. Алварес трябва просто да направи това, което казва и тогава всичко може да се случи. Те са нокаутьори, а един удар може да реши съдбата на битката, „
каза Санчес.

Реванша между Канело Алварес и Генади Головкин ще се проведе на 5 май, мястото ще бъде обявено впоследствие.

https://i0.wp.com/photo.boxingscene.com/uploads/canelo-golovkin-fight%20(2)_1.jpg?w=598&ssl=1

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

(173)

Share

коментара
7 коментара

 1. Ivan февруари 21, 2018 12:29 pm  Отговор

  Обичам надиграването .Директната размяна винаги е рискована и това вече не е бокс а збиване. Превръща бокса в касапница за радост на някои. Най се кефя на играч да набие бияч,както обикновенно става!

  • ludmil февруари 21, 2018 12:41 pm  Отговор

   Кефиш се, пък не харесваш Фюри:))) Интересна логика:) Головкин не е типичен бияч:)

   • Ivan февруари 21, 2018 12:51 pm  Отговор

    Фюри трябваше да доказва това което направи, че не е толкова случайно а не да бяга. Не че не го харесвам толкова ,но освен да се държи като шут ,и да работи. Моето лично мнение съм го споделял,че той сам не можа да повярва какво е направил.Имаше ден.Клич имаше сериозни лични проблеми а и не го взе насериозно.Трябваше да не спира Фю! ..

    • Ivan февруари 21, 2018 12:55 pm  Отговор

     Има още много сериозна работа пред Ф за да се докаже ,а сега става и по трудно .И с това прекъсване ,като бие пенсионерите ….

     • ludmil февруари 21, 2018 1:23 pm 

      Съгласен съм, че Фюри трябва да се доказва, но не мисля, че случилото се е било случайно. Срещата беше отлагана няколко пъти:) така че Влад имаше време да излезе от дупката:))) но все пак да те попитам, Канело кого победи? Та за него не казваш същото, което написа за Ф.:))

 2. Ivan февруари 21, 2018 2:10 pm  Отговор

  Ми сигурно никой ама продължава да се доказва със все по добра игра и с най добрите боксьори.Даже мисля последният му мач беше = с един от твоите любимци, и който и аз уважавам но се надявам следващият бой през май може да е за Алварес!
  Всъщност за какво говорим! Уважавам труда и таланта на всички..Просто да играят с най добрите и да не се срамуват…

  • ludmil февруари 21, 2018 2:46 pm  Отговор

   Спрете само да хвърляте изказвания като твоя любимец:)) Не знаете кои са мои любимци:)) Иначе всъшност добре го каза:))0 “ Всъщност за какво говорим! Уважавам труда и таланта на всички..Просто да играят с най добрите и да не се срамуват… “ това е истината. Ще добавя само всичко да бъде справедливо, както и резултата и боксьорите да не се страхуват от истинските предизвикателства.

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *