Еди Хърн ще се срещне с екипа на Уайлдър следващата седмица

Промоутърът на световният шампион на WBA ( супер ), WBO, IBF и IBO в тежка категория Антъни Джошуа, Еди Хърн очаква плодотворни преговори с екипа на шампиона на WBC Дионтей Уайлдър в Ню Йорк през следващата седмица, за обединителен двубой на 15 септември на стадион „Уембли“ .

Хърн планира среща с представители на американския боксьор и очаква да се разберат за организирането на грандиозен двубой за титлата „абсолютен световен шампион“ .

Хърн предложи £ 8,8 милиона на Дионтей Уайлдър, който отхвърли предложението.

Президента на Matchroom заяви: “ Направихме оферта преди седмица, но все още нямаме отговор на предложението ни.

Аз всъщност ще пътувам до Ню Йорк следващата седмица за битките на моите боксьори Даниъл Джейкъбс и Кати Тейлър. Така че седна и ще разговарям с екипа на Уайлдър. „

Еди Хърн се надява, че разговорът „лице в лице“ ще спомогне за изглаждане на различията между двата лагера.

Хърн е набелязал датата 15 септември на стадион „Уембли“ за двубой на Антъни Джошуа, но тази дата е запазена за Саул „Канело“ Алварес, който най-вероятно ще настоява да проведе среща на този ден.

Ето защо, ако Алварес не получи две годишно наказание за употреба на забранени стимуланти, тогава Хърн най-вероятно ще запази датата 8 септември.

Екипите на Джошуа и Уайлдър искат да организират битка по системата „плати за да гледаш“ ( PPV ), но ако реванша между Канело и Головкин бъде насровен за 15 септември, това ще бъде невъзможно.

Но Хърн предупреди екипа на Уайлдър, че ако не могат да сключат сделка във възможно най-кратък срок, тогава Джошуа ще бъде принуден да се бие с Александър Поветкин.

Ако сделката не бъде осъщетвена за двубой с Уайлдър, тогава Джошуа ще се срещне с Поветкин или ще получи специално разрешение от WBA за да направи доброволна защита срещу Джарел Милър на 25 август в Ню Йорк.

https://photo.boxingscene.com/uploads/joshua-wilder_4.jpg

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *