Еди Хърн ще пътува до Лас Вегас, за да се определи мястото на което ще се проведе реванша между Антъни Джошуа и Владимир Кличко
Промоутъра Еди Хърн, който представлява интересите на световния шампион на WBA ( супер ), IBF и IBO в тежка категория Антъни Джошуа, ще пътува заедно с помощника си до Лас Вегас, за да се определи мястото на което ще се проведе реванша Джошуа – Кличко.

От лагера на украинеца ясно дадоха да се разбере, че са против провеждането на реванш във Великобритания, и Хърн започна да избира между Китай, Нигерия и Лас Вегас. Въз основа на най-актуалната информация става ясно, че окончателният избор е паднал върхи Града на греха.Тази седмица трябва да се проведат преговори с управата на MGM, която има пряко отношение към MGM Grand Garden Arena, и T-Mobile Arena. Групата от хотели ще могат да спечелят много пари от хилядите фенове, които ще поискат да присъстват на това събитие.

В лагера на Джошуа очакват официален отговор от украинския боксьор и, както изглежда, Хърн се надява, че сделка с MGM ще убеди Кличко да проведе втори двубой. Британският промоутър се стреми да направи наистина грандиозно събитие, което по същество иска Владимир Кличко.

Ориентировъчните дати за битка са 11 или 18 ноември, но в случай на отказ от украинския ветеран, на 28 октомври Антъни Дожшуа ще се срещне в Кардиф с Кубрат Пулев, за да проведе задължителната защита на своята титла на IBF.

Уважаеми приятели!

Ако желаете съществуването на сайта да продължи – ПРАВЕТЕ ДАРЕНИЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров2 коментара

  1. ludmil юли 11, 2017 9:44 pm  Отговор

    Нека “ Робо “ да обединява титлите в Лас Вегас, а не да се бие с дядовци.

  2. Митко юли 12, 2017 12:39 am  Отговор

    Там във момента са със 10 часа назад, ако има такъв мач там малко европейци ще го гледат рано сутринта по тв.

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *