Еди Хърн призна, че Джошуа едва ли ще се бие на 13 април

Според Еди Хърн, промоутър на световният шампион на WBA (супер), WBO, IBF и IBO в тежка категория Антъни Джошуа, неговият боксьор най- вероятно няма да защитава титлите си на 13 април на стадион „Уембли“ в Лондон, Англия.

Хърн каза пред IFL TV, че планираната битка на Джошуа на „Уембли“, за която той все още няма противник, въпреки че Дилиън Уайт е основният кандидат, е „много вероятна“ да бъде отменена.

„Изглежда, че завръщането на Джошуа на 13 април е малко вероятно,“ каза Хърн.

„Струва ми се, че Дилиън смята, че се нуждае от повече време за такава битка. Така че ако Джошуа се срещне с него това ще се случи през май или юни. Но от друга страна, ние сме много близо до споразумение с Джарел Милър за двубой през юни в „Медисън Скуеър Гардън“ в Ню Йорк.“
1 Коментар

  1. Дидо февруари 2, 2019 10:50 am  Отговор

    Кличко и той се биеше на 2 години, но поне него го чакаха, а не да притежаваш 3-4 световни титли и да не можеш да намериш кой да се бие с теб. Хърн е получил промоутърската компания на готово от баща си. И просто късмет, че боксьор като Джошуа е в нея, който в началото беше съвсем различен боксьор и се биеше през месец – два.

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *