Еди Хърн предупреди, че темпераметния Джошуа може да избухне на прескоференцията с Паркър

Промоутърът Еди Хърн от Matchroom предупреди, че Антъни Джошуа (20-0, 20 KO) може да покаже различна страна от своя характер на първата пресконференция, на която ще бъде обявен обединителния двубой с Джоузеф Паркър (24-0, 18 KO). Паркър, и неговият промоутър Дейвид Хигинс, вербално нападаха Джошуа в продължение на няколко месеца. Миналата година те проведоха пресконференция в Нова Зеландия, на която представиха доказателства, за да затвърдят твърдението си, че Джошуа има “ стъклена брадичка “ .

“ Задявах се с Дейвид Хигинс вчера. Те наистина вярват, че Паркър ще нокаутира Антъни Джошуа и това дори не подлежи на обсъждане от тях, „ каза Хърн пред Скай Спортс Нюз.

“ Ние сме на противоположното мнение. Ще видите много фойерверки на тази пресконференция. Дейвид Хигинс има какво да каже, той е забавен характер. Антъни Джошуа не харесва това, което Джоузеф Паркър казва.

Това може да е първият път, когато ще видим Антъни Джошуа да превърта, и аз съм развълнуван от това. Ей Джей иска да притежава всички колани, а Паркър – това е перфектният двубой в подходящото време. Това ще бъде страхотна битка между двама непобедени световни шампиони и сега сме близо до завършване на процеса на преговори “ . “

Срещата между Антъни Джошуа и Джоузеф Паркър най- вероятно ще се проведе на 31 март на “ Принсипалити стейдиъм “ в Кардиф, Уелс.

https://i2.wp.com/photo.boxingscene.com/uploads/joshua-parker_7.jpg?w=598

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

(336)

Share

коментара
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *