Еди Хърн очаква Антъни Джошуа да бъде по- лек срещу Такам, отколкото срещу Кличко
Антъни Джошуа ще бъде с около 6 кг по- лек в битката с Карлос Такам, отколкото срещу Владимир Кличко. Това каза неговия промоутър Еди Хърн.

Джошуа ще се изправи срещу задължителния претендент на IBF Такам на 28 октомври в Кардиф, след като Кубрат Пулев се оттегли от двубоя заради контузия в началото на седмицата.В последният двубой на британеца, който бе срещу Кличко през април, той тежеше 113, 4 кг.

Но Хърн твърди, че Джошуа ще бъде много по- лек от това, когато защитава своите колани на WBA, IBF и IBO срещу Такам.

“ Антъни удря много тежко, казва Хърн пред Скай Спортс. “ Ще го видите много по- лек в този двубой. Мисля, че той ще тежи с около 5 кг, дори 6 кг по- малко, отколкото в срещата срещу Кличко. Ще го видите по-бърз, по- свиреп. Що се отнася до мен, най-вълнуващия боксьор в света, е готов да свърши своята работа следващата събота. „

Хърн заяви, че Антъни Джошуа е започнал да върши своето домашно, веднага след като е чул за промяната на противника.

“ Всъщност аз му казах за травмата на Пулев след тежка тренировка, която току-що бе направил в залата. Вероятно това беше най-лошото време в което можех да му се обадя и да му съобщя такава новина. Но той пое в правилната посока.

Антъни познава Карлос Такам. Такам го беше предизвикал преди. Той го беше последвал до хотелската му стая в Лондон след победата над Доминик Бризийл. Антъни е запознат с уменията на Такам и когато започна да го анализира, той остана много развълнуван, защото мисля, че той очакваше битката с Пулев да бъде доста нечиста, тъй като Антъни не обича клинчовете. Мисля, че имайки предвид това срещу Такам, той ще излезе и ще отпусне ръцете си.“

Уважаеми приятели!

Ако желаете съществуването на сайта да продължи – ПРАВЕТЕ ДАРЕНИЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

3 коментара

  1. Ангел октомври 22, 2017 12:39 am  Отговор

    Ще му дойде акъла:)) Усетил се е, че беше прекалено тежък срещу Кличко. С това по-леко тегло щеше да бие Пулев без проблеми. Възлагах надежди за нашия, само ако Джошуа повтори онези 113-114 кг. но явно от щаба му не са глупави. В битката с Такам може дори да си позволи малко по-тежко тегло от първоначалния план.

  2. Митко октомври 22, 2017 4:56 am  Отговор

    Пулев е по нисък и по тежък, тъй че точно срещу него килата няма да му пречат. Последно закова 116 кила ако не помниш. Никога не е бил толкова на мач. Джошуа компенсира тежестта със мощ, а Пулев освен че е по бавен друго не виждам положително.

  3. Митко октомври 22, 2017 4:58 am  Отговор

    Той това не е положително де… Грешно се изразих.

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *