Еди Хърн обясни защо е разочарован от преговорите за битка Джошуа-Уайлдър
Един от най-очакваните боксови мачове, обединителения двубой в тежка категория между световния шампион на WBA, IBF, IBO и WBO Антъни Джошуа и шампиона WBC Дионтей Уайлдър изглежда няма да се проведе през следващата година.

Уайлдър трябва да се изправи срещу Тайсън Фюри на 1 декември в „Стейпълс ценстър“ в Лос Анджелис, а неговите представители отказват да се срещнат с промоутъра на Джошуа Еди Хърн (Matchroom Sports), по отношение на този мач, преди да завърши битката с Фюри.След месеци на лакардии от страна на двете страни може да се каже, че преговорите са в задънена улица.

“ Това е разочароващо, „ призна Еди Хърн.

“ Понякога ни критикуват, че не искаме да се бием с Уайлдър, но не знам какво друго можем да направим, когато от неговия лагер дори не искат да обсъждат битката. Така много трудно ще постигнем някакъв напредък. Ние им направихме нова много по-добра оферта, която включва клауза за реванш. Трябва да се срещнем и не можем да чакаме до 1 декември, а след това да започнем преговори, защото тази сделка не е нещо, което ще се случи за седмица.

Ние просто искаме да започнем преговорите сега, работейки въз основа на това, че Уайлдър ще победи Тайсън Фюри и че неговите популярност и стойност ще се увеличат. Искаме да постигнем известен напредък преди тази битка на 1 декември и ако се разберем, ще подпишеме договор, „ каза Хърн.

https://photo.boxingscene.com/uploads/joshua-wilder_5.jpg

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *