Еди Хърн и Андрей Рябинский се срещнаха, за да обсъдят бъдещата битка на Джошуа
Президентът на промоутърската компания Matchroom Еди Хърн, която представлява интересите на световния шампион на IBF, IBO, WBA ( супер ) и WBO в тежка категория Антъни Джошуа, проведе среща с промоутъра на задължителния претендент за титлите на WBO и WBA Александър Поветкин, Андрий Рябинский, което би могло да означава две неща.

Поветкин е задължителен претендент за титлата на WBA на Джошуа, като Световната Боксова Асоциация нареди на екипите на двамата боксьори да се разберат за двубой.Ако Джошуа проведе двубой с Дионтей Уайлдър, тогава Хърн ще трябва да направи сделка с Рябинский, според която Поветкин ще трябва да се отдръпне и така ще позволи на обединителният двубой да се проведе.

Хърн сподели, че срещата е преминала добре, което накара някои фенове незабавно да направят предположението, че Джошуа ще се бие с Поветкин.

Ако това е така, и двубоят с Уайлдър е пропаднал, несъмнено Хърн ще обсъди какво ще се случи, ако Джошуа изяви желание да оспори зеления колан на американеца.

Ако Поветкин получи възможност да се бие с Мануел Чар за „редовната“ титла на WBA, съчетано с финансова компенсация от Хърн, това би успокоило Рябинский.

Поветкин вече отхвърли възможността за двубой срещу Дилиън Уайт, въпреки интереса от страна на двете страни, но може да спечели повече от тази среща, отколкото, ако се бие за по- малко престижния колан на WBA.

Сблъсъкът между Поветкин и Уайът ще бъде наистина грандиозен, ако се проведе в подгряващата карта на срещата Джошуа- Уайлдър на стадион Уембли. Всичко обаче зависи от това колко приятелска е била срещата между Еди Хърн и Андрей Рябинский.

Всичко ще се разбере скоро.

http://1284474717.rsc.cdn77.org/images/2018/hearn-ryabinskiy.jpg
Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров1 Коментар

  1. Ангел май 15, 2018 3:07 pm  Отговор

    Тва мирише на зле сглобено свободно съчинение, като оставим на страна факта, че среща действително е имало…

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *