Еди Хърн за договора, за датите, за двубоят Джошуа- Уайлдър
Британския промоутър Еди Хърн потвърди, че днес световния шампион на WBC в тежка категория Дионтей Уайлдер (40-0, 39 КО) ще получи договор за двубой с шампиона на WBA ( супер ), WBO, IBF и IBO Антъни Джошуа (21-0, 20 КО)

Двубоят Джошуа-Уайлдър заедно с Канело-Головкин 2 са двете най-големи битки в световния бокс и онзи ден мениджъра на Уайлдър Шели Финкел заяви, че са приели предложението на Хърн срещата да се проведе във Великобритания.До този момент изглеждаше, че Джошуа ще се изправи срещу Александър Поветкин, за да изпълни задължителният си ангажимент към WBA, но сега това ново развитие на събитята означава, че Джошуа може да се срещне с Уайлдър.

“ Проблемът е, че преди четири седмици направихме предложение на екипа на Уайлдър, “ каза Хърн.“ – Не те не отговориха дълго време. Решихме, че преговорите са приключили и през това време се договорихме с екипа на Поветкин за двубой през септември. Сега, след 3,5 седмици, Уайлдър все пак се съгласи с нашите условия. Въпросът е, че Джошуа иска да се бие с Уайлдър много повече. Затова бързо изготвихме договор и очакваме Уайлдър да го подпише веднага.

Искахме битката с Уайлдър да се състои в Уембли през септември. Но трябваше да се откажем от тази идея. Първо, заради реванша между Канело и Головкин. Второ, десет седмици са твърде малко време, за да се промоутира такова мащабно събитие. Така че сега обмисляме варианти за двубой през октомври-ноември в Кардиф.

Джошуа вече е в тренировъчния лагер. Ако споразумението с Уайлдър се забави, тогава ще се бием с Поветкин. Няма да задържам кариерата на Джошуа заради Уайлдър. Няма да позволим на това да ни забави. Битката с Уайлдър може да се проведе на платформата DAZN. Ще бъдат заложени много пари, затова имаме нужда от отговор. И колкото по-рано, толкова по-добре.

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров1 Коментар

  1. Ангел юни 15, 2018 12:57 pm  Отговор

    Много ще се накефя, когато септември му отнемат титлата на Джошуа заради Хърн и неговите игрички! Жалък алчен гном!

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *