Еди Хърн е развълнуван от реванша между Тони Белю и Дейвид Хей
След знаменития двубой между Тони Белю и Дейвид Хей в началото на годината, двамата непримирими врагове ще се срещнат отново на ринга в реванш, който ще се проведе на 17 декември на 02 Арена в Лондон, Англия.

След свирепа организация, Хей и Белю се срещнаха в Лондон през март тази година и предложиха експлозивна среща, която изправи феновете на ръба на местата им.И двамата боксьори спретнаха вълнуващ 11 рундов трилър. Хей се би смело въпреки че скъса ахилесово сухожилие в шестия рунд, но Белю спечели, след като от ъгъла на Хей най- накрая развяха бялата кърпа.

Без съмнение двубоят остави повече въпроси, отколкото отговори. Реваншът ще отговори най-накрая на тях.

Промоутърът на Белю Еди Хърн каза: “ Радвам се, че ще организираме този двубой отново и ще дадем на феновете реваншът, който искат да видят. Тони имаше много опции на масата, но това беше най- доброто предложение и битката която той искаше, за да сложи точка на спора веднъж и завинаги.

Тони непрекъснато е отписван от битките през цялата си кариера и сега се е превърнал в истински любимец на феновете, защото винаги дава всичко от себе си. Мнозина чувстваха, че първата битка ще бъде мишмаш, но сега знаете, че това е среща в която ще има битка – ако си мислите, че първата беше драматична, тогава изчакайте да дойде 17 декември. „

Уважаеми приятели!

Ако желаете съществуването на сайта да продължи – ПРАВЕТЕ ДАРЕНИЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил АлександровНапишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *