Еди Хърн е готов да подпише договор с много боксьори, но няма да повтори грешката на Ал Хеймън
От създаването на Matchroom Boxing USA и подписването на солиден договор za стрийминг излъчване на 16 гала-вечери в Щатите, британският промоутър Еди Хърн заяви, че ще подпише с нови боксьори.

Въпреки амбициозните си планове, Хърн няма намерение да повтаря грешките на Ал Хеймън с платформата Premier Boxing Champions, с която в момента имат договорни отношения много боксьори и не може да се справи с тях.“ Разговарях с две дузини боксьори през последния месец. Ние трябва да бъдем внимателни и да не подписваме с твърде много боксьори, за да не се окажем в ситуацията, в която в момента се намира Ал Хеймън. Една битка в годината, това не е достатъчно за нито един боксьор. Нашата позиция е да дадем на нашите боксьори възможност да се бият три или четири пъти годишно.

Ако сте млад боксьор и не участвате на олимпийски игри или не се състезавате за националния отбор, можем да ви предложим до осем участия годишно. Това също е страхотна новина за нашите британски боксьори, защото сега те имат възможност да се представят в Съединените щати и ние възнамеряваме да изградим професионалната им кариера, “ каза Хърн.

https://photo.boxingscene.com/uploads/hearn.jpg

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил АлександровНапишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *