Еди Хърн е готов да обяви мача Антъни Джошуа – Владимир Кличко още на 10 декември

На практика предстоящия двубой между Антъни Джошуа (17-0, 17 КО) и Владимиром Кличко (64-4, 54 КО) може официално да бъде обявен веднага след края на предстоящия двубой на британеца.

Провеждането на срещата между Владимир Кличко и Антъни Джошуа през пролетта на 2017 г, мнозина считат за почти свършен факт. В двубоя ще бъдат заложени световните шампионски титли в тежка категория във версиита на IBF, WBA ( супер ), IBO, както и на списание The Ring.

Въпреки това, точното място и време на срещата, все още не са известни. По- рано беше съобщено, че мястото на битката може да бъде на някой от стадионите в Англия, най-вероятно – “ Уембли “ в Лондон или “ Милениум “ в Уелс.

На 10 декември Антъни Джошуа ще защитава шампионския си пояс на IBF в мач срещу Ерик Молина (25-3, 19 КО). Според RingPolska.pl, официалното обявяване на провеждането на мача Кличко- Джошуа може да бъде направено веднага след срещата на британеца с Молина.

“ Ние почти сме се споразумяли за всичко. Остават още няколко дребни детайла. Представителите на Кличко са много щателни по въпросите на договора. Те искат всичко да бъде перфектно, „ каза Еди Хърн.

joshua

===================================================================

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, и подкрепете съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.