Еди Хърн: Щом американските фенове видят Антъни Джошуа на ринга, той ще се превърне в голяма звезда там

Британският промоутър Еди Хърн е изключително развълнуван от възможността световния шампион на WBA (супер), WBO, IBF и IBO в тежка категория Антъни Джошуа да проведе следващия си двубой в Съединените щати. Джошуа най-вероятно ще защитата титлите си срещу Джарел Милър през юни в Ню Йорк.

„Не очаквах „ЕйДжей“ да се бие в Щатите толкова скоро, но сме поставени в положение, в което чувстваме, че не можем да дадем на британските фенове битката, която искат да видят, за това ще отидем и ще се боксираме с Джарел Милър в задния му двор. Така „ЕйДжей“ ще увеличи популярността си в Щатите по- време на тренировъчния си лагер и разбира се по- време на битката,“ каза Хърн.

„Определено има промоутърски компании и телевизионни мрежи, които се опитват да ни пречат. Но това е като игра на шах и се случва постоянно. Желанието да видим някой да се провали е изключително разпространено в спорта. Виждам това да се случва и при Канело. Шоутайм, Ал Хеймън, Top Rank – отчаяно искат да видят неговия провал. В случая с „ЕйДжей“ са намесени интересите на различни телевизии, и други промоутъри. Така че е трудно да организираме битка, но считам, че офертите, които правим, са честни и достойни. „ЕйДжей“ никога не се е интересувал от парите, но в същото време не можете да приемете отговор,’Просто му плати.’ Това никога не е работило в спорта, и никога няма да сработи. Така че понякога трябва да направите нещо неочаквано, което изглежда ние ще се направим в момента. Ще отидем и ще открием съвсем различен пазар. След като американските фенове видят Антъни Джошуа на ринга и извън него, той ще се превърне в голяма звезда там.“
1 Коментар

  1. Пламен февруари 8, 2019 11:43 am  Отговор

    Изказва се за това отиване в Америка, все едно те откриват топлата вода. Джошуа ще гледа да впечатли с добър нокаут и Милър със стила и поведението си е направо идеален.

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *