Еди Хърн: Уайлдър трябва да се бие с Джошуа в следващия си двубой, в противен случай може да изпусне шанса си
Еди Хърн, промоутър на световния шампион на IBF, IBO, WBA (супер) и WBO в тежка категоирия Антъни Джошуа, иска неговият боксьор да се срещне с шампиона на WBC Дионтей Уайлдър през 2019.

Джошуа ще направи своето завръщане на ринга на 13 април на „Уембли“ в Лондон и битка с Уайлдър е основната му цел.Миналата събота в „Стейпълс център“ в Лос Анджелис, Калифорния Дионтей Уайлдър защити титлата си след като йаправи равенство с Тайсън Фюри.

В момента се обсъжда реванш между двамата боксьори в началото на следващата година.

Но Хърн предупреди Уайлдър, че ако избере тази посока, той може никога да не се бие с Антъни Джошуа.

“ Няма да разкривам подробности от преговорите, които провеждаме в момента. Преди направих това и вече не възнамерявам да повтарям тази грешка.

Аз ще мълча и ще се опитам да направя тази битка за абсолютната титла в тежка категория. Това винаги е било нашият приоритет и планът ни. Както и да е, Антъни Джошуа все още харесва идеята за битка с Тайсън Фюри. Разговаряме с Джошуа постоянно. Той провежда трениировъчия си лагер сега в Америка, и ще се радва да се бие с Фюри. И ще го направи.

Вчера разговарях с Фюри и го похвалих за битката с Дионтей Уайлдър. Свалям му шапка, защото наистина обърках. Той на два пъти ми доказа, че греша. Първия път, когато се би с Кличко, и втория път – с Уайлдър. Мисля, че това, което той направи е впечатляващо. Продължавам да считам Антъни Джошуа за най- добрия боксьор в тежка категория. Вярвам, че той ще нокаутира както Тайсън Фюри, така и Дионтей Уайлдър, Възможно е отново да греша, но това е брилянтно време за тежка категория.

Уайлдър и Фюри може да проведат реванш, но ако Уайлдър наистина иска да стане абсолютен световен шампион, той трябва да се бие с Джошуа в следващия си двубой, в противен случай може просто да изпусне шанса си. Но всичко може да се случи. „

https://photo.boxingscene.com/uploads/joshua-hearn.jpg
Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *