Еди Хърн: Срещата Джошуа-Уайлдър може да се проведе на „Уембли“ през октомври- ноември
Ако промоутъра Еди Хърн и екипът на шампиона на WBC в тежка категория Дионтей Уайлдър бъдат в състояние да се споразумеят за двубой, срещата Джошуа-Уайлдър ще се проведе на стадион „Уембли“ в Лондон.

Тази битка със сигурност отново ще напълни целият стадион както се случи на 29 април миналата година при победата на Джошуа над Владимир Кличко.“ Ние разглеждаме тази битка да се проведе на стадион“ Уембли “ и в това отношение ние сме напълно ограничени. Очевидно е, че американската телевизия и пейпървюто трябва да бъдат взети под внимание. Трябва да обсъдим коя дата е подходяща. Все още има много работа. Мисля, че Антъни Джошуа иска да проведе тази битка на Уембли.

След брилянтната вечер срещу Владимир Кличко това място се превърна за нас в истински дом. Първоначалният ни план беше да направим този двубой през септември, но битката на Саул Алварес на 15-ти създава трудности с американската телевизия. Ако този двубой се случи преди двубоя срещу Александър Поветкин, датите, които са подходящи за нас, са през октомври-ноември, „ каза Хърн.

https://photo.boxingscene.com/uploads/joshua-wilder.jpg

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров1 Коментар

  1. Ангел юни 13, 2018 2:15 am  Отговор

    Ако Джошуа не играе с Поветкин до началото септември ще му вземат титлата. А като гледам как гласят мача с Уайлдър за ноември, значи няма да е за всички титли. Или пък ще бие първо с руснака. Няма други варианти.

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *