Еди Хърн: Срещата Джошуа-Уайлдър може да се проведе на „Уембли“ през октомври- ноември

Ако промоутъра Еди Хърн и екипът на шампиона на WBC в тежка категория Дионтей Уайлдър бъдат в състояние да се споразумеят за двубой, срещата Джошуа-Уайлдър ще се проведе на стадион „Уембли“ в Лондон.

Тази битка със сигурност отново ще напълни целият стадион както се случи на 29 април миналата година при победата на Джошуа над Владимир Кличко.

“ Ние разглеждаме тази битка да се проведе на стадион“ Уембли “ и в това отношение ние сме напълно ограничени. Очевидно е, че американската телевизия и пейпървюто трябва да бъдат взети под внимание. Трябва да обсъдим коя дата е подходяща. Все още има много работа. Мисля, че Антъни Джошуа иска да проведе тази битка на Уембли.

След брилянтната вечер срещу Владимир Кличко това място се превърна за нас в истински дом. Първоначалният ни план беше да направим този двубой през септември, но битката на Саул Алварес на 15-ти създава трудности с американската телевизия. Ако този двубой се случи преди двубоя срещу Александър Поветкин, датите, които са подходящи за нас, са през октомври-ноември, „ каза Хърн.

https://i1.wp.com/photo.boxingscene.com/uploads/joshua-wilder.jpg?w=598&ssl=1

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

(191)

Share

коментара
1 Коментар

  1. Ангел юни 13, 2018 2:15 am  Отговор

    Ако Джошуа не играе с Поветкин до началото септември ще му вземат титлата. А като гледам как гласят мача с Уайлдър за ноември, значи няма да е за всички титли. Или пък ще бие първо с руснака. Няма други варианти.

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *