Еди Хърн: Получихме сериозни финансови предложения за провеждането на реванша между Антъни Джошуа и Владимир Кличко

Световният шампион на IBF, IBO и WBA ( супер ) Антъни Джошуа заяви, че Нигерия има две предложения за провеждането на реванш с Владимир Кличко.

Промоутъра на Джошуа Еди Хърн от Matchroom Sport пропуска опциите за мега доходоносен двубой, за да се проведе мача в столицата на Нигерия, но решението ще бъде оповестено следващата седмица.

“ Нигерия проявява голям интерес към това събитие, ние имахме две предложения да се организира двубоя в столицата на страната Абуджа. Някои от предложените оферти са финансово по-изгодни да се проведе реванш извън Великобритания. В Китай и Дубай са заинтересовани да проведат събитието. Ние се намираме в ситуация, в която сме изправени пред много възможности и ние ги разглеждаме от гледна точка на реалността, сигурността и други фактори , „– каза Хърн.

Британският промоутър смята, че Кличко не се интересува от хонорара, а иска реванша да се превърна в един от най-атрактивните и най-интересните двубой в историята на бокса.

Въпреки това, ако Владимир откаже да проведе втори двубой на 28 октомври в Кардиф Антъни Джошуа ще проведе задължителна защита на титлата на IBF в битка с Кубрат Пулев.

Уважаеми приятели!

Ако желаете съществуването на сайта да продължи – ПРАВЕТЕ ДАРЕНИЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

(111)

Share

коментара
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *