Еди Хърн: Победителят от срещата Уайт – Браун ще получи възможност да се бие за световната титла
Имайки шанс да се превърне в задължителен претендент за титлата на WBC, Лукас Браун не се нуждае от допълнителен стимул за да победи Дилиън Уайт в предстоящият им двубой.

Британският промоутър Еди Хърн потвърди, че победителят от битката Уайт – Браун със сигурност ще получи възможност да се бие за световната титла.“ Аз съм на 38 години и чувствам, че нямам много време в бокса и знам, че в някакъв момент ще трябва да завърша кариерата си, но ще направя всичко възможно, за да победя.

Битката за сребърният колан на WBC е добра възможност, но това също така ми дава шанс да застана на първа позиция в ранглистата на WBC и напълно ще се възползвам от това. Не могат да се правят планове за битка в тежка категория, защото никога не знаете какво ще се случи и един удар може да промени всичко. Аз се чувствам добре и очаквам с нетърпение да срещата, „ Лукас Браун.

“ Това е много важна битка за тежка категория. И двамата имат какво да загубят и да спечелят. Двамата залагат много, защото победителят в тази битка на 100% ще получи шанс да се бие за световна титла, а загубилят не. Ето за какво ще се бият, “ – каза Хърн.

Срещата между Дилиън Уайт и Лукас Браун ще се проведе утре на 02 Арена в Лондон, Англия.

https://photo.boxingscene.com/uploads/whyte-browne%20(2).jpg

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров2 коментара

  1. Митко март 23, 2018 10:42 am  Отговор

    И какво рискува Браун ? Идиота във случая е Уайт който във момента е задължителен претендент и при загуба ще пасе овцете на село.

  2. Про - боксер март 23, 2018 1:27 pm  Отговор

    Уайт ще спечели по точки със единодушно решение

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *