Еди Хърн: Най- голямата битка за Головкин е трети двубой с Канело на DAZN
Според британския промоутър Еди Хърн, най-добрият вариант за продължаване на кариерата на Генадий Головин е трети мач със Канело Алварес.

Наскоро Канело сключи договор със стрийминг услугата DAZN, който включва единадесет битки, докато Головкин на свой ред, остана свободен агент след оттеглянето на HBO от бокса и няма договор с нито един телевизионен канал.Плановете на Головкин включваха битка с „редовния“ шампион на WBA в средна категория Рьора Мурата, но след изненадващата загуба на японеца от Роб Брант в неделя той вече не представляват интерес за казахстанеца. Затова Хърн вижда бъдещето на бившия лидер в дивизията в DAZN, в противен случай провеждането на трета битка с Канело няма да бъде реалистично.

“ Вижте, разбирам, че тук има сблъсък на Его срещу Его. Освен това не знаем дали Головкин ще иска да работи с Golden Boy. Но за негово съжаление, той няма друга толкова привлекателна финансова възможност освен да проведе трета битка с Канело. И няма друга битка, която да може да се сравни с нея.

Говореше се за битка с Мурата, но този вариант отпадна. Така че той ще трябва да се бие с Канело. За тази битка Головкин ще спечели около 5, 6, или дори 7 пъти повече пари, отколкото за битка срещу друг боксьор. Той трябва да подпише с DAZN. Наистина ще се радване да го видим тук, „ каза Хърн.

https://photo.boxingscene.com/uploads/canelo-golovkin%20(11).jpg

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *