Еди Хърн: Луис Ортис може да се бие с Антъни Джошуа в следващите 10 – 12 месеца

Промоутъра Еди Хърн разкри, че кубинския претендент Луис Ортис ( 25 – 0, 22 КО ) може да участва в евентуален двубой срещу световния шампион на IBF в тежка категория британец Антъни Джошуа ( 17 – 0, 17 КО ) следващата година, ако той успее да преодолее Малик Скот утре.

Антъни Джошуа призна в началото на тази седмица, че очаква бъдещ двубой с “ Кинг Конг “ Ортиз, който може да се изкачи в ранглистите в тежка категория при победа над Скот в Монте Карло.

Еди Хърн вече е планирал следващите два мача на Джошуа. Той първо ще защитава титлата си срещу Ерик Молина на Манчестър Арена на 10 декември, а след това ще се срещне с Владимир Кличко в спор за “ супер “ титлата на WBA през пролетта.

Но непобедения кубинец bи могъл да се превърне в задължителен претендент за новия “ супер “ шампион на WBA и Хyрн вярва, че срещата Джошуа – Ортис би могла да се проведе “ евентуално в следващите 10 – 12 месеца “ .

“ Това е една от причините да започна работа него, „ каза Хърн за Скай Спортс. “ Той е един от най- добрите и опасни боксьори в тежка категория. Джошуа би искал да се срещне с всички най- добри претендентi и Луис Ортис не е изключение.

Той е поставен под номер 1 в ранглiстата на WBA, така че би могъл да стане задължителен претендент на победителя от мача Джошуа – Кличко, а освен това е високо класиран и в ранглиста на IBF.

Говорих с Ей Джей и той счита Ортис за един от най- добрите в дивизията. Ние можем да организираме евентуален двубой в следващите 10 – 12 месеца.


Антъни първо трябва да се бие с Ерик Молина, а след това с Владимир Кличко. И когато се справи с тях двамата – тогава ще може да се бие с Ортис. „

luis

=======================================================================

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, и подкрепете съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
1 Коментар

  1. Васил ноември 11, 2016 2:38 pm  Отговор

    наш Пулев имаше шанс тая година да играе с Джошуа предлагаха му,но сега май доста ще трябва да почака,тцтц

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.