Еди Хърн: Екипа на Поветкин утихна, след като Дейвид Прайс се съгласи на двубой

Британския промоутър Еди Хърн заяви, че екипа на Александър Поветкин е утихнал, след като е научил, че съперник на Поветкин може да се бъде Дейвид Прайс.

“ Прайс ми каза, че е готов да се бие с Поветкин, “ каза Хърн. “ Казах на екипа на Поветкин, че Прайс иска да се бие, а след това, екипа на Поветкин утихна. Може би те смятат, че битка с Прайс нищо няма да им донесе и не си струва риска. Все още се надявам, че все пак Поветкин ще се бие с Прайс. „

“ Двубой с Поветкин – това е чудесна възможност за Прай. Победа на Поветкин силно ще повдигне Прайс в ранглистата. Той няма какво да губи. Не казвам, че Прайс ще победи Поветкин, защото той е голям аутсайдер, но ако Дейвид Прайс нанесе удар в брадичката на Александър Поветкин, тогава не изключвам факта битката да завърши с нокаут. “

“ Ако екипа на Поветкин откаже тази битка, бих искал да организирам двубой на Прайс с Дерек Чисора. „

Двубоят между Александър Поветкин и Дейвид Прайс може да се проведе на 31 март на “ Принсипалити стейдиъм “ в Кардиф, Уелс в картата на двубоя Джошуа – Паркър.

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

(242)

Share

коментара
8 коментара

 1. Ангел януари 20, 2018 8:52 pm  Отговор

  Пълни глупости! Прайс няма абсолютно никакъв шанс, Поветкин ще му откъсне главата. Както вече казах предишния път – не знам защо Прайс бърза да се пенсионира наново? И този път окончателно!

 2. Хаха януари 20, 2018 11:26 pm  Отговор

  Голям удряч е Прайс но дотам

 3. Митко януари 21, 2018 3:49 am  Отговор

  Прайс не е във форма изобщо и батериите му свършват за 2-3 рунда като на онзи бастун Хелениус. Има и стъклена брадичка. Общо взето имат прилики със Хелениус обаче Прайси го превъзхожда във мощ. Има тежки удари.

 4. шамареско януари 21, 2018 8:55 am  Отговор

  явно не иска да изпусне шанса за добър приход който ще му донесе поветки

 5. Хаха януари 21, 2018 9:11 am  Отговор

  Поветкин няма да му донесе приход, той е никой във Великобритания. WBA нареди двубой Джошуа Поветкин, и Хърн ще плати на Прайс да бъде нокаутиран от Поветкин. После ще продаде мача с Джошуа доста по добре.Тоя човек знае какво прави и неслучайно Джошуа се превърна в такава звезда.

 6. шамареско януари 21, 2018 2:12 pm  Отговор

  как така няма да му донесе приход няма да участва безплатно я

 7. Хаха януари 21, 2018 2:51 pm  Отговор

  Е ще вземе пари но Хърн плаща, а не защото Поветкин е суперзвезда във Великобритания. Всичко е схема да се популяризира малко повече Поветкин, това което се опитаха да направят и с Уайлдър.

 8. Георги януари 22, 2018 9:25 am  Отговор

  Маняк, Поветкин си е известен в тежка категория от където и да се погледне. Много по-рано се би с Кличко и всички, които гледат бокс го знаят това … По-интересното е, че се държа доста по-мъжки и по-обран от нашия Пулев.
  Поветкин-Джошуа ще е супер битка. Ако руснака беше 3-5 години по-млад, голям пердах щяха да си хвърлят.

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *