Еди Хърн: Дионтей Уайлдър ще взема по- малко пари за битка с Джошуа през април
Еди Хърн, промоутър на световния шампион на WBO, WBA ( супер ), IBF и IBO в тежка категория Антъни Джошуа, смята, че шампиона на WBC Дионтей Уайлдър трябва да получи по-малко пари за евентуалния им обединителен двубой през април 2019 г..

Според Хърн, стойността на Джошуа ще продължи да расте, и в случай на победа над Александър Поветкин на 22 септември, Уайлдър няма да получи предложеният му хонорар за битка през есента, който беше $15 млн.“ Уайлдър няма да вземе процент от продадените платени събития. На него му беше предложен гарантиран хонорар, който прие. Сега, тази сума ще бъде по-малка, тъй като Джошуа ще се бие с Поветкин и ако той победи, стойността му забележимо ще нарасне. Не мисля, че в това време Уайлдър ще участва в двубой, който значително ще увеличи неговата стойност.

Тази седмица ще изпратим на екипа на Дионтей Уайлдър нов договор с променена дата, който Антъни ще подпише. Това ще сложи край на приказките, че Джошуа не иска да се бие. Когато договора бъде подписан от Антъни Джошуа, този документ ще изглежда по-съблазнителен за Уайлдър, „ каза Хърн.

https://photo.boxingscene.com/uploads/joshua-wilder_2.jpg

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил АлександровНапишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *