Еди Хърн: Дилиън Уайт не се страхува от нито един съперник
Промоутърът Еди Хърн, който представлява интересите на Дилуън Уайт, заяви, че неговият боксьор не изпитва никакъв страх от бъдещия си съперник Джоузеф Паркър.

Срещата между Уайт и Паркър ще се проведе на 28 юли на 02 Арена в Лондон, Англия.Според Хърн, Уайт не е видял нищо в уменията на Паркър, което да го накара да се притесни.

“ Дилиън Уайт е истински победител. Той иска да се бие с най- добрите и не се страхува от противника. Тази сутрин разговарях с моя добър приятел Дейвид Хигинс. Той казва, и ние видяхме със собствените си очи, че Джоузеф Паркър е отслабнал и е станал по- строен. Паркър осъзнава, че има чудесна възможност да докаже, че принадлежи към най- добрите в тежка категория.

Паркър смята, че до известна степен е оставил Антъни Джошуа да се измъкне, но не можем да кажем със сигурност дали Джошуа е бил твърде добър за него или не. Паркър определено е мотивиран, но в същото време се би с Джошуа, което му донесе много пари. Дали Паркър все още изпитва желание да се бие и да победи? Ако това е така, тогава ни очаква наистина добра битка, „
каза Хърн.

http://e0.365dm.com/18/04/16-9/20/skysports-dillian-whyte-boxing_4275012.jpg?20180406121616

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил АлександровНапишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *