Еди Хърн: Джошуа може да нокаутира Уайлдър всеки ден от седмицата и два пъти в неделя
Президента на Matchroom Sports Еди Хърн е напълно уверен в успеха чрез нокаут на боксьора си Антъни Джошуа над Дионтей Уайлдър. Днес в САЩ се очаква да започнат така дългоочакваните преговори между представителите на боксьорите, които обаче се очакват да бъдат трудни.

“ Антъни не е от хората, които ще започнат да тръбят наляво и надясно, че ще нокаутират Дионтей Уайлдър. Ей Джей е уверен в себе си, но няма да чуете от него това. Той е скромен и никога няма да се промени. Вместо него, това ще ви кажа аз. Антъни Джошуа може да нокаутира Дионтей Уайлдър всеки ден от седмицата и два пъти в неделя.Но няма смисъл да говорим за това, докато не седнем на масата за преговори. Добрата новина за феновете е фактът, че процесът ще започне. Друга положителна точка е, че битката ще се проведе през 2018 година. Не научих нищо ново от битката с Бермейн Стивърн.

Дионтей Уайлдър е невероятен, голям нокаутьор. Ако смятате, че индикатор е нокаута над Бърмейн Стивърн, боксьор, който не нанесе нито един удар и се появява на ринга веднъж на три години, тогава това не е съвсем така. Но Дионтей беше ангажиран със своя задължителен претендент и се представи впечатляващо „, каза Хърн

Уважаеми приятели!

Ако желаете съществуването на сайта да продължи – ПРАВЕТЕ ДАРЕНИЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров1 Коментар

  1. Митко ноември 9, 2017 11:47 pm  Отговор

    Интересно ще е да го видим. Педеругата Хърн е силен на приказки. Преговори течали не знам си какво, само празни приказки. Такъв мач и през 2018г няма да има сигурно.

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *