Еди Хърн: Джошуа е готов да подпише договор за двубой с Уайлдър на 13 април
Промоутърът на световния шампион на WBA ( супер ), WBO, IBF и IBO в тежка категория Антъни Джошуа, Еди Хърн заяви, че неговият боксьор е готов да подпише договор за обединителен двубой с шампиона на WBC Дионтей Уайлдър през следващата година.

Първо, Джошуа ще направи задължителна защита на своята титла на WBA срещу Александър Поветкин на 22 септември на „Уембли“ в Лондон. И ако Джошуа победи, ще може да проведе двубой с Уайлдър на 13 април отново на „Уембли“.Според Хърн, единственото нещо, което ще остане след като Джошуа подпише договора за двубой с Уайлдър, е американеца да направи същото.

Проблемът, разбира се, е, че Уайлдър вече не е склонен да приеме гарантиран хонорар от $15 млн., за битка с Джошуа в Лондон, а иска разпределение на наградния фонд в съотношение 50-50.

Хърн смята, че Уайлдър ще промени мнението си, след като шампионът се успокои.

“ Сигурен съм, че битката Джошуа-Уайлдър ще се проведе, „
каза Хърн пред „Скай Спортс“. – “ Мисля, че е момента, в който Уайлдър спре да се цупи, и надявам се, че в крайна сметка му дойде акъла. Разговарях с Антъни във вторник, и мисля, че ще подпишем договора, с всички предварително съгласувани условия с Уайлдър. Те имаха месец и не направиха нищо, така че предполагам, че ние просто ще подпишем договор от своя страна. „

“ Антъни Джошуа ми каза: ‘ Нека да подпишем договора и да го сложим пред тях, за да не мислят, че блъфираме по някаква странна причина и не искаме да се бием. ‘ През следващата седмица Антъни ще проведе пресконференция посветена на следващата му битка и ще пътува до Щатите. Ще бъде добре да поговорим там и да кажем, че сме направили всичко, което можем. ‘ Вие приехте нашите условия. Ние вече подписахме договора. ‘ Така че, стискайте палци – на 13 април на „Уембли“ да се проведе битката Джошуа-Уайлдър. „

https://photo.boxingscene.com/uploads/wilder-joshua_10.jpg

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил АлександровНапишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *