Еди Хърн: Дерек Чисора все още е фаворит за съперник на Дилиън Уайт
Британският промоутър Еди Хърн заяви, че Дерек Чисора „все още е фаворит“ за съперник на Дилиън Уайт, въпреки че в последно време е качеството си на негов противник е разглеждан и Луис Ортиз.

Уайт ще се завърне на ринга на 22 декември в Лондон.Дилиън Уайт победи Дерек Чисора с разделено съдийско решение през декември 2016 г.

Чисора разкри по-рано тази седмица, че е убеден, че реваншът ще бъде договорен.

Ортиз също е разглеждан като противник, а WBC приветства двубоя с Уайт, но Хърн твърди, че битката с Чисора е тази, която се опитват да финализират.

“ Определено Дерек Чисора все още е фаворит за битка с Дилиън Уайт, „ каза Еди Хърн пред „Скай Спортс“ .

“ Луис Ортиз има планирана битка в рамките на картата на Уайлдър-Фюри, която ще се проведе на 1 декември. Той просто искаше да вдигне малко шум, споменявайки името на Уайт пред медиите.

Чисора е голямо име и ние отдавна работим върху техния реванш. Дилиън Уайт ще проведе следващият си двубой на 22 декември, каквото и да се случи. Най-вероятно негов съперник ще бъде Чисора. „

https://e0.365dm.com/16/12/768x432/skysports-dereck-chisora-dillian-whyte_3851744.jpg?20161213153338

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

3 коментара

 1. Митко октомври 14, 2018 2:23 pm  Отговор

  Искал да вдигне малко шум Ортиз…. 😀 Това да не са марионетките ти Джошуа и Уайт… Говорят едно пред медиите и правят друго на практика. Уайт е този който взе да говори за Ортиз как бил отказал бой не знам си какво. После уж искаше да се бие със Ортиз на 22 декември като същевременно знаеше че той ще има мач на 1 декември. За това си отвори голяма уста и за негова изненада Ортиз беше решил да отмени мача си и да отиде във UK да го нокаутира във задния му двор. Сега изведнъж пак ще се отметнат. Типично за британските лаладжии и на 50 да стане Ортиз пак ще избягат от него марионетките на Хърн

 2. N октомври 14, 2018 9:32 pm  Отговор

  Не знам ,на мен лично чисора ми е безразличен да го гледам в боксов мач, какво като нокаутира Такам , то дори и той самия не го очакваше ,съдейки по това как подскачаше като обезумял , все едно е победил Кличко.
  Продължават да се избягват големитте един друг и не мога да го разбера защо го правят .За да си спомняме някога тая боксова ера и да разказваме на децата си в момента трябва да се играят : Ортиз-Пулев , Поветкин-Ортиз,Поветкин-Пулев , Уайлдър-Фюри , Уайлдър Джошуа , Уайт-Пулев , Кличко-Джошуа 2 , Кличко Фюри 2 , Милър -Пулев ,Угоно -Бризил 2,, Чагаев- Пулев преди 4-5 години още. Вместо това … си изсмукват някакви съперници чували и се избягват помежду си. Евала на Кубрат Пулев ,че беше готов да се бие с Милър и Уайт.

 3. Митко октомври 15, 2018 2:08 am  Отговор

  Един турнир като във долната категория супер серии щеше да е доста интересен със всички по именити боксьори.

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *