Еди Хърн: Дейвид Хей може да мисли за двубой с Антъни Джошуа, ако победи Тони Белю

Британският промоутър Еди Хърн заяви, че бившият световен шампион в две теглови категории Дейвид Хей в момента не е в радара на сегашния цар в тежка категория Антъни Джошуа. Хърн не изключи двубой Джошуа – Хей, но “ Хеймейкъра “ трябва да се върне успешно на ринга на 5 май и да победи в реванш Тони Белю.

“ Аз съм повече от уверен в победата на Тони Белю, но ако Хей победи, популярността му и размера на битката с Джошуа ще позволи да се разгледа тази опция. Ако Дейвид победи Тони, той може да помисли за двубой с Ей Джей. Битка с Джошуа е мотивация за всеки, но засега Дейвид не е в нашия радар, „ – каза Хърн.

Дейвид Хей отложи насрочения за 17 декември реванш срещу Тони Белю заради получена по време на тренировка контузия в неговия бицепс. В резултат на това битката беше пренасрочена за 5 май, а “ Хеймейкъра “ ще има достатъчно време да се възстанови.

Хей все още се надява да се върне в списъка с претендентите за титлата, ако уверено победи Белю и разбира необходимостта да бъде атрактивен и убедителен в тази битка.

https://i2.wp.com/fightnews.info/img/pages/31447_resize(602-602-4).jpg?w=598&ssl=1

Уважаеми приятели!

Ако желаете съществуването на сайта да продължи – ПРАВЕТЕ ДАРЕНИЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

(58)

Share

коментара
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *