Еди Хърн: Двубоят между Антъни Джошуа и Кубрат Пулев може да се проведе в Кардиф или Лас Вегас
Промоутъра Еди хърн заяви, че стадион „Милениум“ в Кардиф е най-вероятното място на което ще се проведе битката между Антъни Джошуа и Кубрат Пулев. След оттеглянето от бокса на Владимир Кличко Джошуа се оказа в затруднено положение, IBF и WBA почти едновременно наредиха на британеца да проведе задължителната защита на титлата. Сега обаче се водят преговори, и изглежда, че това ще бъде в състояние да реши проблема.

“ Ние планираме следващите ходове на Антъни Джошуа. Ние постигаме добър напредък, и ще се бием с Кубрат Пулев срещу който ще бъдат заложени титлите на IBF и WBA. Що се отнася до мястото и датата на битката, ние продължаваме да обсъждаме Кардиф за 28 октомври и Лас Вегас за 11 ноември Въпреки факта, че докато има две възможности, Кардиф е фаворит, “ –
каза Хърн.

В допълнение към двата задължителни защити, на хоризонта пред Джошуа се задава двубой срещу шампиона на WBC Дионтей Уайлдър, който наскоро предизвика британеца. Еди Хърн ясно заяви, че срещата с американския боксьор не е възможно да се проведе преди средата на 2018 г., след двете задължителни защити.
Уважаеми приятели!

Ако желаете съществуването на сайта да продължи – ПРАВЕТЕ ДАРЕНИЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил АлександровНапишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *