Еди Хърн: Голяма победа на Уайт може да му осигури възможност за реванш с Джошуа
Промоутърът Еди Хърн от Matchroom очаква победителят в предстоящия двубой между Дилиън Уайт (23-1, 17 KO) и Джоузеф Паркър (24-1, 18 KO) да получи възможност да се бие за световната титла в близко бъдеще.

Битката ще се проведе на 28 юли на O2 Арена в Лондон.И двамата бяха победени от един и същ боксьор – шампиона на WBO, WBA, IBF и IBO в тежка категория Антъни Джошуа (21-0, 20 KO).

Хърн се опитва да превърне битката в елиминаторна на WBO – за да може впоследствие победителя да стане задължителен претендент на Джошуа.

Хърн всъщност е изненадан, че и двамата боксьори са приели този двубой – тъй като загубата сериозно ще навреди на кариерата на онзи, който преследва среща с Джошуа или Уайлдър.

“ Феновете не просто така се възхищават от Дилиън Уайт, същото може да се каже и за Джоузеф Паркър. Той наскоро участва в един от най-големите боеве в историята на тежка категория и стана първият, който премина пълната дистанция срещу Антъни Джошуа, но отново ще рискува и ще участва в битка, която може да определи бъдещето му в тежка категория.

Голяма победа на Дилиън Уайт над Джоузеф Паркър ще създаде предпоставки за изключителен реванш срещу Антъни Джошуа. Бях шокиран, когато двамата се съгласиха на тази битка, защото срещата представлява сериозна опасност за тях. И двамата се нуждаят само от победа, ако искат да се бият за световната титла в тежка категория, „
каза Хърн.

https://photo.boxingscene.com/uploads/whyte-parker%20(5).jpg

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил АлександровНапишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *