Еди Хърн: Възмутително е, че Пулев трябва да вземе повече пари от Уайт
Еди Хърн е изключително възмутен от желанието на Кубрат Пулев да отнесе „лъвския“ пай за участието си в елиминаторния двубой срещу Дилиън Уайт. Според правилника на IBF, ако се стигне до промоутърски търг, Пулев трябва да получи 75% от наградния фонд, докато Уайт 25%.

“ Проблемът е, че Пулев е втори в ранглистата и наградния фонд от търга ще се разпредели 75% на 25% в негова полза. Това е възмутително. Подадохме апелация, която бе отхвърлена. Сега ще се проведе търг, ще видим какво ще стане, “ каза Хърн пред iFL TV.При условие, че Уайт откаже да се бие с Пулев от IBF трябва да намерят друг съперник на българина. Победителят от този двубой ще се превърне в задължителен претендент на световният шампион на IBF Антъни Джошуа.

Кубрат Пулев трябваше да се бие с Джошуа през миналата година. В последния момент обаче той се контузи и се оттегли от двубоя. Неговото място беше заето от Карлос Такам, който загуби с технически нокаут от британецът.

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров5 коментара

 1. Митко май 16, 2018 7:02 pm  Отговор

  Така се подхожда срещу алчни гъзове като твоя. Да избират малкия приход и шанса съдиите да му помогнат или по голям хонорар срещу Ортис и сигурния нокаут който го чака. 🙂

 2. SS май 16, 2018 8:39 pm  Отговор

  В предната новина за двубоя писах, че Кубрат иска тия 75% за да избяга от мача, не знаех, че имало такова правило. Нормално в такъв случай да ги гони и се извинявам. Много вероятно е да се стигне до отказ на Уайт така или иначе, след което ще се предложи на Милър. Бризийл вече отказа, следващите след Милър са Поветкин (той ще откаже със сигурност) и Такам. Залагам, че в крайна сметка Карлос Такам ще е съперникът на нашия, който може да се окаже по-опасен от Милър, Уайт и Бризийл. Много време минава в тия процедури, а Кубрат спешно се нуждае от мач. Опасен съперник е, а в същото време не носи пари, кофти комбинация.

 3. N май 16, 2018 9:25 pm  Отговор

  Съгласен съм ,че мач Уайт -Пулев най-вероятно няма да има(дано), сигурно надиграване от Кубрат и сигурнапобеда по точки, само че за Уайт. Дано изберат Такам за нов съперник или Милър още по-добре.Но не съм съгласен ,че Кубрат не носи пари след себе си. Ако беше така Кубрат нямаше да получи 4млн паунда награден фонд ,а и пълен стадион за 80к ,хайде стига. Всички на запад и в Щатите искат да видят брутално нокаутиран някой източноевропеец.,и всички видяха яростните атаки на Пулев в мача с Кличко, той не беше безопасна игла.

 4. Бандит май 16, 2018 11:04 pm  Отговор

  Много точно казано

 5. Митко май 17, 2018 12:52 am  Отговор

  Уайт дори не заслужаваше мач за елиминация, но Милър беше си насрочил вече дата на двубой, а Бризийл отказа, защото е задължителен претендент на WBC и така го огря. Ако мача пропадне Пулев и Уайт то тогава Милър и Пулев ще се бият за елиминация и реално погледнато това е най справедливо.

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *